Tjenester

Vår erfaring inkluderer totalrenovering av butikker, restauranter og kontorer, som Sabi Sushi, Pizza Bakkeren og Christophersen Gullsmed i Sandnes. Vi forvandler kommersielle lokaler til moderne, funksjonelle og estetisk tiltalende rom. Enten vi transformerer et uteområde eller bygger et nytt våtrom, legger vi sjelen i hvert trinn. Vi utfører muring, skifte av kledning, isolasjon, maling, taklegging, bygging av boder og garasjer, samt steinlegging, terrassebygging og oppføring av gjerder. I våtromsprosjekter tar vi ansvar for hele prosessen, fra fliselegging og avretting av gulv til membran, rørlegger- og elektrikerarbeid. Vi monterer baderomsmøbler, vifter og legger varmekabler for ekstra komfort.

For private hjem tilbyr vi maling, tapetsering, oppsett av bygningsplater, gulvlegging, elektrisk arbeid, rørlegging, sparkling, listelegging, muring, samt montering og skifting av dører og vinduer. Vi renoverer også trapper og monterer kjøkken og hvitevarer. Vi samarbeider tett med rørleggere, elektrikere og arkitekter, slik at våre kunder får alt de trenger på ett sted, uten å måtte kontakte flere aktører.

Nybygg

Når det gjelder nybygg, tar vi hånd om hele prosessen fra design og planlegging til bygging og ferdigstillelse. Vårt erfarne team sørger for at ditt nye hjem blir akkurat slik du har drømt om, enten det er en klassisk bolig eller en moderne villa. Vi sikrer kvalitet i alle ledd, slik at du kan føle deg trygg gjennom hele byggeprosessen.

Bad

Vi transformerer ditt baderom til en luksuriøs oase som kombinerer stil og funksjonalitet. Vårt profesjonelle team håndterer alt fra riving og planlegging til installasjon og ferdigstillelse. Vi sørger for at hvert detalj er nøye gjennomtenkt, fra flisvalg til belysning, slik at du får et bad som ikke bare ser fantastisk ut, men også fungerer perfekt

Kjøkken

Vi forvandler hjertet av ditt hjem til et funksjonelt og stilfullt rom.Vi sørger for at hvert element, fra benkeplater til skap, er nøye valgt og tilpasset dine behov. Moldis Byggservice AS sikrer at ditt nye kjøkken blir et rom du elsker å være i, med en perfekt balanse mellom estetikk og praktisk bruk.

Renovering

Vårt erfarne team håndterer alt fra strukturelle endringer til estetiske oppgraderinger, og sikrer at hvert prosjekt forbedrer både funksjonaliteten og verdien av boligen din.Med fokus på kvalitet og detaljer sørger Moldis Byggservice AS for at renoveringen blir en sømløs prosess, slik at ditt hjem blir et sted du stolt kan vise frem.

Tilbygg

Vi hjelper deg med å utvide ditt hjem på en sømløs og funksjonell måte. Vårt erfarne team tar hånd om hele prosessen, fra design og planlegging til bygging og ferdigstillelse, og sørger for at tilbygget integreres harmonisk med eksisterende strukturer. Uansett om du trenger ekstra plass til en voksende familie eller ønsker å forbedre hjemmets funksjonalitet, leverer Moldis Byggservice AS skreddersydde løsninger som øker både verdien og komforten i ditt hjem.

  Tjenester

   Vår erfaring inkluderer totalrenovering av butikker, restauranter og kontorer, som Sabi Sushi, Pizza Bakkeren og Christophersen Gullsmed i Sandnes. Vi forvandler kommersielle lokaler til moderne, funksjonelle og estetisk tiltalende rom.

   Enten vi transformerer et uteområde eller bygger et nytt våtrom, legger vi sjelen i hvert trinn. Vi utfører muring, skifte av kledning, isolasjon, maling, taklegging, bygging av boder og garasjer, samt steinlegging, terrassebygging og oppføring av gjerder.

   I våtromsprosjekter tar vi ansvar for hele prosessen, fra fliselegging og avretting av gulv til membran, rørlegger- og elektrikerarbeid. Vi monterer baderomsmøbler, vifter og legger varmekabler for ekstra komfort.

   For private hjem tilbyr vi maling, tapetsering, oppsett av bygningsplater, gulvlegging, elektrisk arbeid, rørlegging, sparkling, listelegging, muring, samt montering og skifting av dører og vinduer. Vi renoverer også trapper og monterer kjøkken og hvitevarer.

   Vi samarbeider tett med rørleggere, elektrikere og arkitekter, slik at våre kunder får alt de trenger på ett sted, uten å måtte kontakte flere aktører.

   This website stores cookies on your computer. Cookie Policy